Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/toecov1q/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/toecov1q/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/toecov1q/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Algemene voorwaarden | Protecto Toe Covers

Algemene voorwaarden

Algemene (leverings)voorwaarden Protecto Toe Covers en haar webshop www.toecovers.nl:

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Protecto Toe Covers, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar, onder inschrijvingsnummer: 60180382. De handelsnaam Protecto Toe Covers is onderdeel van iBusiness

 1. Toepassing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met Protecto Toe Covers en haar webwinkel, ongeacht welk communicatiemiddel wordt gebruikt. Door te bestellen, accepteert u de algemene voorwaarden.
 2. Prijzen en kosten. Alle vermelde bedragen op Protecto Toe Covers zijn in euro’ s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten, tenzij expliciet anders vermeld. De verzend en handelingskosten die op iedere bestelling worden doorberekend buiten Nederland bedragen minimaal €1,95 per artikel ongeacht de grootte van uw bestelling.
 3. Totstandkoming van de overeenkomst. U kunt bestellen op de volgende manieren: online via de webshop of per e-mail. Indien Protecto Toe Covers uw woonadres niet kan vaststellen, is de bestelling niet geldig. Protecto Toe Covers (iBusiness) is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u uw bestelling online bevestigt. Na ontvangst van uw bestelling bij Protecto Toe Covers ontvangt u een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling.
 4. Al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde artikelen onverhoopt niet meer voorradig zijn, neemt Protecto Toe Covers per e-mail contact met u op.
 5. Betalingen dienen per direct na de bestelling te worden voldaan middels een van de door ons aangeboden betalingswijzen. Zodra uw betaling is ontvangen zullen wij het artikel voor u reserveren en het binnen 5 werkdagen met TNT Post verzenden. Het is helaas niet mogelijk om producten te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen.
 6. Protecto Toe Covers (iBusiness) is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte verzendingen en er zal dus geen geld geretourneerd worden wanneer de verzending niet aankomt.
 7. Omruilingen en retouren dienen binnen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen weer bij ons in bezit te zijn. U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren indien u deze in exact dezelfde staat (voorzien van alle originele labels) aan ons terug laat bezorgen.
 8. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening.
 9. U blijft bij een retourzending tot ontvangst van de goederen bij Protecto Toe Covers verantwoordelijk voor deze goederen. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending een door u gewenst vervangend artikel opsturen of een tegoedbon voor het bedrag van het geretourneerde artikel.
 10. Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de artikelen: -1.Gedragen en/of gebruikt zijn. -2.Beschadigd zijn ten gevolge van gebruik. -3.Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.
 11. Protecto Toe Covers is niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor een of meerdere artikelen wordt vermeld. Wij behouden ons het recht de verkoopprijzen aan te passen.
 12. Protecto Toe Covers zal uw persoonsgegevens opnemen in haar klantenbestand. Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor afhandeling van uw bestelling en het doen van gerichte aanbiedingen in de toekomst. Indien u hier geen prijs op stelt kunt u zich hier ten alle tijden per e-mail voor afmelden. Wij zullen uw persoonsgegevens uiteraard niet aan derden verstrekken.
 13. Reclamatie. Mocht u niet tevreden zijn over onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Klachten van welke aard dan ook jegens Protecto Toe Covers of een van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. Protecto Toe Covers probeert eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren.
 14. Levering. Protecto Toe Covers zal de grootste zorgvuldigheid betrachten bij het in ontvangst nemen en verzenden van bestellingen.
 15. Protecto Toe Covers garandeert de authenticiteit (echtheid) van alle verkochte producten op onze shop voor 100%.
 16. Protecto Toe Covers zal de goedgekeurde bestellingen zo snel mogelijk en in volgorde van binnenkomst verzenden. Normaal geschiedt de levering binnen 5 werkdagen nadat de betaling is ontvangen. Mocht een levering niet kunnen plaatsvinden omdat de goederen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijgt u daar uiterlijk 5 dagen nadat u uw bestelling hebt geplaatst bericht van.
 17. Protecto Toe Covers is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertijden.
 18. Aansprakelijkheid. Protecto Toe Covers aanvaardt geen aansprakelijkheid tegen u voor enige schade dan in het geval haar aansprakelijkheidsverzekering de schade dekt en voor zover de verzekeraar in voorkomend geval tot uitkering overgaat. In alle bedoelde gevallen is de aansprakelijkheid steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende artikel of van de desbetreffende artikelen. In geen geval zal de in dit lid bedoelde schadevergoeding meer bedragen dan €100. iBusiness en de door haar gebruikte namen Protecto Toe Covers (www.toecovers.nl) is nooit aansprakelijk voor gevolgschade.
 19. Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht van toepassing.