Over Protecto


Missie

Sport is onze passie. Protecto is dan ook uit deze passie ontstaan, door sport en ondernemen te combineren. Dat is wat wij het liefste doen.

Onze missie is om de prestatie van atleten te verbeteren. Het leven makkelijker maken, waardoor de sporters puur alleen hoeven te focussen op wat zij het liefste doen, plezier hebben. Irritaties, zoals koude tenen, die zorgen nemen wij weg.Wie zijn wij

Protecto is een bedrijf opgericht door en voor sporters. Onze passies zijn: sport en ondernemen. Door deze twee te bundelen is Protecto ontstaan, uit eigen (wedstrijd)ervaring en praktische behoefte. Als sporters weten wij als geen ander hoe belangrijk materiaal is, en wat de impact kan zijn op de prestatie.

Rechts op de foto, Erik Brandsma, actief triatleet en wielrenner, oprichter en eigenaar van Protecto.Producten

De producten van Protecto bieden bescherming aan voor atleten. Onze toe covers houden je voeten droog en warm tijdens triathlon wedstrijden, MTB-en of een rondje toeren met een groep vrienden.

Met name in de lente en in de herfst, wanneer de temperaturen nog te warm zijn voor volledige overschoenen, dan zijn toe covers perfect om te gebruiken. Tevens zijn ze makkelijk aan en uit te doen. Je kunt ze zelfs over overschoenen dragen, voor de extreem koude dagen.Partners

Een belangrijke partner van Protecto Toe Covers is TriathlonVeters.nl. Een specialist op het gebied van triathlon veters. Voor triatleten die snel willen wisselen tijdens een triathlon of hardlopers die geen zin hebben om elke keer hun veters te hoeven strikken. Go fast or go home!

Opleiding, workshop, training & begeleiding door Training Tweaks! Ben jij op zoek naar een workshop over trainingsleer, voeding of coaching? Wil je als sporter beter voorbereid aan de start staan? Wil jij een groep professionals nascholen op één van deze gebieden? Of is de opleiding tot hardlooptrainer iets voor jou? Dan kan Wouter Dijkshoorn hierbij helpen.